Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Idrottsmedel

Det finns för närvarande flera olika idrottsmedel att söka hos SBF, det görs via IdrottOnline. Kontakta Susanne för mer information.

Under samma flik på IdrottOnline finns andra idrottsmedel som kan sökas från Riksidrottsförbundet och distrikts- idrottsförbunden. Detta kan föreningen få hjälp att söka av föreningens idrottskonsulent via RF-SISU.

Nya föreningar

När en ny förening/sektion har bildats kan den nya föreningen söka bidrag från förbundet på 15 000kr, detta kan vara ett start kapital till nybörjar bågar eller annat nödvändigt material.

När ungdomsverksamheten är igång kan föreningen söka ytterligare 10 000kr för fortsatt utveckling av ungdomsverksamheten.

Para återstartsstöd

Detta medel kan sökas av föreningar som har viljan att göra insatser för Parabågskytte, ex utbildning, prova på, införskaffning av utrustning som lätta compoundbågar, ställningar och andra hjälpmedel för paraskyttar.

Utbildning

Detta projektstöd ska skapa förutsättningar att utveckla föreningens barn- och ungdomsidrott i enlighet med Strategi 2025. Den övergripande målsättningen med stödet är en idrottsrörelse för fler där det blir vanligare att stanna länge, oavsett förutsättningar och ambition med sitt idrottande. Fokus området gällande detta ska vara:

  • Inkludering av underrepresenterade grupper
  • Trygga och hållbara utvecklingsmiljöer

Pilotprojekt 65+

Nu går det att söka pengar för nya 65+ skyttar.

Nytt för i år är att föreningar kan söka medel för nya medlemmar i åldersgruppen 65+.

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se