Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Utbildningsportalen

I Utbildningsportalen samlas de digitala utbildningar som finns tillgängliga inom Svenska Bågskytteförbundet och gör dem mer lättillgängliga då det är möjligt att gå dem över nätet.

Mycket, men inte allt material, både texten i utbildningarna, instruktionerna på sidan såväl som frågorna och svarsalternativen är inlästa så de går att lyssna på. Allt som görs i en utbildning sparas och man kan när som helst avbryta för att komma tillbaka vid ett senare tillfälle och fortsätta där man lämnad den.
Examinationen sker i form av frågor som ska besvaras och rättas automatiskt direkt efter att svaren skickats in.
För att gå en utbildning behöver man först skapa ett eget konto. Vid registreringen av kontot är det viktigt att skytten anger sitt IID-nummer (IdrottsID), detta fås genom att vara inskriven i föreningens medlemsregister (IdrottOnline) med fullständigt personnummer.

Om man inte kan sitt IID-nummer kan man få det antingen genom föreningens administratör i IdrottOnline (medlemsregistret) alternativt kontakta Svenska Bågskytteförbundet på sbf@bagskytte.se. Det är även möjligt att själv se IID-numret i IdrottOnline eller Tävlingskalendern.
När utbildningen är genomförd registrerar kansliet den med hjälp av IID-numret, därefter skickas ett bekräftelsemail till den e-postadress som är registrerad på dig i föreningens medlemsregister (IdrottOnline). Utbildningsportalen hittar ni här: utbildning.bagskytte.se Länk till annan webbplats.

Länk till utbildningsportalen

Sponsorer