Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Förändringar i 3D-landslagets ledning

Förbundskapten Lennart Nordsvan har i dagarna meddelat att han på grund av hälsoskäl har tagit beslut om att omgående frånträda sitt uppdrag inom Svenska Bågskyttförbundet. I samband med detta väljer Viola Antman, assisterande förbundskapten, att även hon kliva av sitt uppdrag.

Viola Antman och Lennart Nordsvan

Viola Antman och Lennart Nordsvan, 3D EM, Cesana San Sicario, Italien 2023

Lennart och Viola har varit ett starkt och sammansvetsat team som med sitt hängivna intresse för bågskytte och sitt balanserade ledarskap har bäddat för många svenska framgångar på flera 3D-EM och -VM.

Förbundet vill härmed tacka Lennart och Viola för deras gedigna arbete som har inspirerat både skyttar, tävlingsarrangörer och ledare. Tack också för alla fina minnen ni har skapat tillsammans med landslagsskyttar och för de supportrar som har följt era äventyr.

För er skyttar ute i landet gäller den redan lagda planen för årets uttagningar till 3D-EM i Mokrice, Slovenien 30/9-6/10. Vem som tar över stafettpinnen som förbundskapten är fortfarande inte fastslaget. Har du tips är du välkommen att kontakta Johanna Gullroos, sportchef, johanna.gullroos@bagskytte.se.

Publicerad: 2024-04-25

Senast uppdaterad: 2024-04-25

Författare: Johanna Gullroos

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se