Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Samarbete med Somaliska bågskytteförbundet

Skänk pilbågar till Somalia!

Presidenten Hussein, Somaliska bågskytteförbundet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., tog kontakt med SBF:s representanter under WA-kongressen i Berlin 2023. Därefter träffades vår Generalsekreterare(GS) och Hussein i Stockholm under hösten, då denne har släkt i Stockholm, de gjorde också studiebesök i Sigtuna och Stockholm och blev mycket imponerade.

Vid mötet kom förslaget från vår GS att samla ihop övningsbågar, som inte används, från föreningarna och få dem skickade till Somalia, på Somaliska förbundets bekostnad, så de kommer till användning.

Det är nu dags att samla ihop dessa. Vi önskar därför att föreningarna rensar sina förråd på användbara pilbågar, som inte används, och tar med dem till SM på Bosön eller JSM i Bollnäs, eller på annat vis levererar dem, kostnadsfritt, till GS för vidare hantering. Tack på förhand i denna solidariska idrottshandling för ett bredare bågskytte i världen.

Publicerad: 2024-03-08

Senast uppdaterad: 2024-03-08

Författare: Cenneth Ahlund

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se