Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Sista dag för ansökan till bågskyttegymnasiet 1/12

Är du intereserad av att kombinera bågskytte och studier? Då är det dags att ansöka till bågskyttegymnasiet (NIU). I Hallsberg finns Sverige enda bågskyttegymnasium och hit kan du som ska börja gymnasiet 2024 nu söka. Sista dag att ansöka är på fredag 1/12.

Utvecklingsläger 2022

För er som är nyfikna så finns det gott om information att hitta på Alléskolan hemsida, vilket också är den skola där bågskytteeleverna studerar. Här hittar ni information om såväl bågskytteinriktningen som praktisk information om vad skolan erbjuder för linjer. Där finns också formuläret den ansökande måste fylla i och skicka in.

Länk till både information och ansökanÖppnas i nytt fönster.

Vilka vet mer om hur det är att bo och studera i Hallsberg än eleverna själva? Albin Hägglund och Samuel Lovén berättar mer om deras tid på bågskyttegymnasiet nedan.

Är du sugen på att söka, tveka inte! Bågskyttegymnasiet i Hallsberg ger dig möjlighet att kombinera studier och bågskytte på ett kvalitativt sätt. Träningar med utbildade ledare i lokaler med hög standard ger god utvecklingspotential och viktigast av allt är kanske också möjligheten att få göra det ihop med liksinnade. Följ länkarna och lär dig mer om hur det fungerar rent praktiskt att studera på bågskyttegymnasiet!

Albin HägglundÖppnas i nytt fönster.
Samuel LovénÖppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2023-11-28

Senast uppdaterad: 2023-11-27

Författare: Lukas Jacobsson

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se