Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Sofie Johansson invald i WA:s field&3d committee

Årets kongress i World Archery i Berlin blev en nästan fullkomlig succé för Sverige. Rolf Volungholen nådde nästan ända fram till technical committee. Nästa gång kommer han lyckas. Sofie Johansson valdes in i Field&3D, vilket är en kommitté vi önskat under lång tid få tillbaka.

I övrigt gick våra ändringsförslag genom på U15, färdigt regleverk är i och för sig i viss mån fortfarande avvikande från vår U16, vilket nu reglekommittén får titta över om vi ska anpassa i Sverige. Andra beslut var att pool-system i mästerskap i Field & 3D kommer ersättas av ett mer vanligt matchupplägg för 16 bästa. 3D-VM kommer avgöras jämna år, nästa gång i Slovenien oktober 2024, alltså efter Fält-VM i Kanada.

WA kongress 2023 Berlin, foto Alberga

WA kongress 2023 Berlin

Publicerad: 2023-07-29

Senast uppdaterad: 2023-07-29

Författare: Cenneth Ahlund

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se