Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Uttagningen för JVM är nu klar!

Igår var sista dag för uttagningen till JVM som avgörs i Limerick, Irland mellan den 3:e och 9:e juli. Truppen är klar och nu är även beslutet officiellt. Fyra skyttar och en coach kommer att ta flyget till Irland och väl på plats skjuta mot andra juniorer från hela världen.

Lukas, Kevin och Simon har varit ute tidigare med juniorlandslaget. Förra året deltog de i European Youth Championships i England. Lukas och Kevin fick också en smygstart på den internationella säsongen i och med deras deltagande i European Grand Prix med seniorlandslaget tidigare i vår.

Lukas

Truppen består av följande

Lukas Jacobsson - RU21M

Kevin Hedenvang - RU21M

Simon Mosén - CU21M

Jennifer Winsenne - CU21W

Team Manager - Johanna Gullroos

 


Jennifer gör debut med juniorlandslaget och det ska bli spännande att se henne få uppleva den internationella tävlingsarenan. Tillsammans med Simon kommer de få möjlighet att skjuta mixlag och därmed få större chans att öka tävlingserfarenheten ytterligare.

“Vi åker med en spännande trupp där vi har både Lukas Jacobsson som sistaårs junior samt Jennifer Winsenne som gör sitt första internationella mästerskap. Tillsammans med Kevin Hedenvang och Simon Mosén. Vi kommer samla skyttarna i Trelleborg för ett sista läger inför JVM och där kommer vi få hjälp med sparring av seniorlandslaget vilket känns fantastiskt!" Johanna Gullroos, förbundskapten Juniorlandslaget

Skribent: Lukas Jacobsson

Publicerad: 2023-06-11

Senast uppdaterad: 2023-07-03

Författare: Lukas Jacobsson

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se