Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

NUM-individuellt

Sveriges unga bågskyttar hade fina framgångar på årets NUM i ODense, Danmark.

I stundtals mycket svårskjutet väder var det flera höga resultat i kvalet. När sedan matchskyttet genomfördes på lördagen var vädret något lugnare men aningen blötare. Medaljer togs självklart i barebow, där det blev många medaljer både på dam- som herrsidan. Compound och recurve plockade också många fina medaljer. De sistnämnda trots att de svenska juniorlandsslagsskyttarna saknades. För resultat hänvisas till ianseo.net Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2024-07-06

Senast uppdaterad: 2024-07-06

Författare: Cenneth Ahlund

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se