Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Förbundsstyrelsemöte

Sammanfattning från styrelsemöte

Här kommer ett axblock från styrelsensmötet den 16 Juni 2024.

Mix SM finalerna kommer att genomföras den 28 Juni i Västerås. Upplägget sker i nära samarbete med SVT och kommunen. Även om föreningens egna krafter är få till antalet, så finns det mycket rutin bl a hos dess ordförande Tomas Johansson, fd förbundskapten för Olympiskt bågskytte. SBF har allokerat fler funktionärer än vid Mixed-SM i Luleå. Styrelsen betonar vikten av att föra fram bågskytte som idrott i SVT-sändningen av utsedd expertkommentator.

Den nya varumärket och följderna av tvisten med det tyska företaget diskuterades åter igen inklusive vägen framåt för att begära kompensation för de kostnader som uppkommit och uppkommer såsom juridiska kostnader, profilkläder och mediaproduktion.

Prioritering av aktiviteter utifrån strategiska mål genomfördes. Förbundsstyrelsen gick igenom listan över de arbetspunkter som finns utöver ordinarie verksamhet. Förbundsstyrelsen beslutade att lägga några aktiviteter i väntläge, bla pga den uppkomna resursbristen pga sjukdom på kansliet.

Höstens planerade regionala konferenser finns nu inlagda i resultat.bagskytte.se. De är åtta till antalet och spridda över landet. Förbundsstyrelsen kommer vara representerade vid varje konferens tillsammans med anställda. Samarbete kommer ske med framförallt "värd-SDF" och RF/SISU. Programmets tonvikt kommer vara utbildning, Tränarlyft, Äldresatsningen, domarutbildning mm och samarbete över förenings- och distriktsgränser.

Protokollet publiceras här så fort det är justerat

Nästa förbundsstyrelsemöte 11 augusti


Publicerad: 2024-06-18

Senast uppdaterad: 2024-06-18

Författare: Cenneth Ahlund

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se