Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

The Vegas Shoot 2023

Vegas

Nu är The Vegas Shoot igång! Under veckan har resultatteamet där jag, Ken Sentell ingår organiserat resultatkontoret, hanterat sena anmälningar/ändringar, monterat all nätverksutrustning/kablage som behövs. Vi har även gjort de sista ändringarna till NFAA:s nya app för Vegas Shoot och andra tävlingar https://nfaa.ianseo.app Länk till annan webbplats..

Det finns 5 hallar där skyttarna skjuter samtidigt. Vi har ett team i varje hall som övervakar resultatinhämtning med Ianseo och mobila enheterna. I vår hall har vi 60 buttar, och det finns 264 buttar totalt med flera skjutomgångar per dag. När jag skriver detta är det kl 07.30 på fredag och det är 3911 skyttar registrerade. Ett nytt rekord för tävlingen. The Vegas Shoot är en otroligt upplevelse med många trevliga människor!!

Ken Sendell

Ken Sentell

Vegas
Vegas

Publicerad: 2023-02-03

Senast uppdaterad: 2023-02-03

Författare: Johanna Gullroos

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se