Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Johanna Gullroos, ny sportchef

Generalsekretaren har utsett Johanna Gullroos till ny sportchef efter Conny Wallon.

Johanna Gullroos till vänster, Elin Kättström till höger

Johanna Gullroos, t.v., ny sportchef.

Conny har, på grund av ändrade arbetsuppgifter i det civila, sedan en tid meddelat att han önskade kliva av som sportchef. Johanna Gullroos, som är anställd av SBF för att hantera barn och ungdomsidrott, har tackat ja till uppdraget att på sidan om sitt arbete vara sportchef. I grunden är sportchefsuppdraget ett ideellt uppdrag precis som att vara styrelseledamot. Ett viktigt uppdrag som innebär kort och långsiktig planering, ihop med de kompetenta förbundskaptener som alla ingår i Sportkommittén. Johanna kommer fortsätta den goda utveckling som sportkommittén drivit under Connys ledning. Vilken vi härmed vill tacka Conny för och hans familj, av vilka vi fått låna honom.

Publicerad: 2022-12-04

Senast uppdaterad: 2022-12-07

Författare: Cenneth Ahlund

Besöksadress

Enligt överenskommelse

Postadress

Blåbärsvägen 3
15531 NYKVARN

Kontakta oss

0708-103133
sbf@bagskytte.se