Gå till innehåll
Svenska Bågskytteförbundet
Svenska Bågskytteförbundet

Inomhus världscupen del 1

Våra landslagsskyttar Kaj Sjöberg och Christine Bjerendal tävlade i helgen på världscupen i Luxemburg.

Kvalet börjar riktigt bra för våra skyttar. Kaj kvalade in på 589 poäng vilket placerade honom på en femteplats i kvalet. Han ställdes sedan mot britten Erik Rowbotham, en jämn match som avgjordes genom en särskjutningspil där Erik Rowbothams 9:a var tyvärr är närmare mitten än Kajs 9:a.

Christine rankar in sig på en elfteplats med 563 poäng. I hennes första match mötte hon Laura Amato från Schweiz, även den här matchen går till särskjutning men där är Christine vassast med en 10:a mot Lauras 7:a. I sin andra match mötte Christine fransyskan Angeline Cohendet och där tog det tyvärr stopp för våra svenska skyttar. Christine slutade på en nionde plats.

Inomhus världscupen Kaj
Inomhus världscupen

Läs mer om alla resultat på I@nseo Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2022-11-21

Senast uppdaterad: 2022-11-21

Författare: Johanna Gullroos

Sponsorer