Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt från Styrelsen

20 MAJ 2019 13:36
En konferens som genomfördes på Hotel Scandic 25 med övernattning lockade drygt hälften av
distriktets klubbar. Det var glädjande men man kan aldrig vara helt nöjd förrän alla klubbar i distriktet
inser att VGBF:s verksamhet är viktig.
  • Skapad: 20 MAJ 2019 13:36

På själva årsmötet som genomfördes i god anda beslutades att styrelsen skall bestå av ordförande och fyra ordinarie ledamöter. Samt en till tre suppleanter.

Vid valet var det nödvändigt att hitta ett antal nya kandidater då tre ledamöter aviserat att de inte skulle ställa upp för en ytterligare mandatperiod. De som avgick var Martin Idebrant och Magnus Lejon från Borås samt Mikael Hillqvist från Grästorp.
Elisabet Larsson och Kristian Isaksson sitter kvar ytterligare ett år, medan Bo Palm Angereds BS omvaldes till ordförande för ytterligare ett år. Sedan blev det nyval på två år för Anders Jakobsson Kungälv och Ann Hanssom Borås samt nyval av Paula Porseryd från Vänersborg till suppleant för ett år.

Vid det konstituerande mötet utsågs Elisabet Larsson till sekreterare, Ann Hansson till kassör samt Kristian Isaksson till ansvarig för distriktsrekorden.
Vidare beslutades att medaljerna för våra DM skall kosta 20kronor per medalj. Medaljerna är ograverade och arrangörsklubben ansvarar för att de blir graverade. Arrangörsklubben skall senast två veckor innan tävling beställa medaljerna av ordföranden på e-postadressen This is a mailto link

Distriktsrekorden som under hela 2019 är inofficiella är utskickade till klubbarna alternativt finns en aktuell lista på VGBF:s hemsida.. Ändringar skall skickas till Kristian Isaksson och ingen annan i styrelsen.

Domarkurs för nya domare eller för de som vill förlänga sin behörighet genomförs 10 – 11 augusti se särskild inbjudan som finns på VGBF:s hemsida.


Styrelsen

Skribent: Tobias Iderbrant
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Västra Götalands Bågskytteförbund
Bengt Idéhn, Änghagsliden 11
423 49 Torslanda

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: Vastragotalandbf@gma...

Se all info

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige