Hoppa till sidans innehåll

Ett uppskattat ungdomsläger

19 NOV 2010 13:30
I Huskvarna har det varit ett ungdomsläger för Sydöstra Götalandsdistriktet. Det kom sammanlagt 13 ungdomar från olika klubbar i distriktet och det var med åldrarna 13 till 16 klass.
  • Skapad: 19 NOV 2010 13:30

Det hela började på fredagen då de fick träffa och lära känna varandra. Det dröjde inte länge innan det blev stoj och stimm i hallen.

 

 

 

Lördagen var det mycket bågskytte som gällde. Det var tävlingar, egen träning samt att ungdomarna filmades för att se sin teknik med hjälp av Dartfish programmet. Senare på kvällen var det fritt för dem att göra det dom kände för. En del sköt, tittade på film, spelade kort eller bara slappade.

 

 

Söndagen avrundades med en lagtävling om vilka städområden som de skulle få ta hand om. Därefter blev det lite lekar. Maten har varit toppen då föräldrargruppen har ställt upp och lagat maten. Det har varit ett riktigt roligt och trevligt läger och ungdomarna har skött sig exemplariska. Med detta  hoppas jag ,  Jeff Freding att fler föräldrar och ledare vill engagera sig så att ungdomarna kan träffas och ha kul.

 

 
Skribent: Mats Holmberg

Saknas något på hemsidan? Du är välkommen att maila
This is a mailto link  information du vill att vi ska publicera på hemsidan

Postadress:
Sydöstra Götalands BF
I Jonasson, Södra Järnvägsgatan 30
568 30 Skillingaryd

Kontakt:
Tel: 037071409
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige