Hoppa till sidans innehåll

Nya i styrelsen

24 MAR 2011 13:58
Det blev ett lugnt och enkelt årsmöte för distriktet när alla val skulle göras inför 2011. Ny i styrelsen blev Ronnebys Daniel Smedenmark som skall vara ungdomsansvarig under de närmsta 2 åren.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2017 22:53

Bland annat är Daniel redan med i en arbetsgrupp som planerar ett träningsläger i sommar. Vi ber att få återkomma om detta.
Vi hälsar även Tony Lindeberg välkommen tillbaka i styrelsen, nu som utbildningsansvarig. Tony har tidigare varit ungdomsansvarig och även arbetat som lägeransvarig och utbildnings instruktör under de senaste åren.

Jeff Freding byter ansvar och går över till att ta ansvar för hemsidan och våra IT frågor.
Ny suppleant i styrelsen blev Ingeborg Jonasson från Skillingaryd som i första hand skall få ta lite ansvar för våra jämställdhet.

I övrigt blev det omval för Leif Kedén på Ordförandeposten  och för Erik Carlsson på sekreterarposten. Även våra suppleanter Håkan Törnqvist och Einikö Berthlendi fick fortsatt förtroende.

Ny i valberedningen blev Ljugbys Per Åberg efter avgående Frans Herdy.

Vi ber att få tacka avgående ledamöter Marie Persson och Mats Holmberg för deras jobb i styrelsen och önskar dem lycka till med sitt fortsatta arbete i sina hemklubbar.

Mötet avslutades med att dela ut pris till 2010 års prestationer och nu gick priset på juniorsidan till Mimmie Ericsson, Skogens IF och på seniorsidan gick priset till Grimslövs AIF:s klassiker lag.

 

Framtidsdagen

På förmiddagen hade vi först en intressant föreläsning va Erik Larsson, där han berättade lite om sitt besök i Korea i höstas.
Vi fick även chansen att diskutera hur vi kan bli fler medlemmar och framför allt hur vi kan få fler att tävla mer, framför allt på våra DM och de tävlingar som sker i distriktet. Det kommer en mer detaljerad redovisning senare om alla tips som kom fram.

Skribent: Mats Holmberg

Saknas något på hemsidan? Du är välkommen att maila
This is a mailto link  information du vill att vi ska publicera på hemsidan

Postadress:
Sydöstra Götalands BF
I Jonasson, Södra Järnvägsgatan 30
568 30 Skillingaryd

Kontakt:
Tel: 037071409
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige