Hoppa till sidans innehåll

Distriktsnackis 11 nov kl 20.00

09 NOV 2020 21:19
Sydöstra Götalands distriktsnackis börjar närma sig och det är med andra ord dags att anmäla sig. Gör det nu på direkten och skriv upp i kalendern.
  • Uppdaterad: 09 NOV 2020 21:19

Vi får ofta höra att ni i föreningarna önskar mer samarbete med varandra. den här snackisen är ett ypperligt tillfälle att knyta kontakter och bygga broar. Snackisen är inte bara till för dig som sitter i styrelserummet, utan för alla i din förening. Kopiera gärna texten nedan och lägg ut på hemsida/facebook så att alla i din förening får del av informationen. 
I våras genomförde vi distriktsnackisar där alla föreningar och medlemmar i era respektive distrikt fick möjlighet att diskutera det som är aktuellt för just er. Nu är det dags för en ny omgång av dessa. Den 11/11 kl 20-21 är alla i Sydöstra Götalands distrikt välkomna till en distriktsnackis! 

Syftet med snackisarna är att skapa en bättre gemenskap och kommunikation mellan oss, lyfta problematik men även goda exempel som andra kan ha nytta av. 

Temat för snackisarna är Återstart, 
  • Vad kan vi göra för att stimulera våra medlemmar? 
  • Ta emot nya på ett säkert och tryggt sätt? 
  • Vad kan vi inom distriktet hjälpas åt med? 
Snackisarna kommer vara 1 timme långa. Vi använder oss av plattformen Microsoft Teams. Använd gärna headset med mick för bästa ljud. Anmälan sker via länken: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1436099

Alla som är medlemmar i en förening som är anslutet till Sydöstra Götalands BF är välkomna att delta vid detta tillfälle. 

 Välkommen!

 

 

Skribent: Ingeborg Jonasson
E-post: This is a mailto link

Saknas något på hemsidan? Du är välkommen att maila
This is a mailto link  information du vill att vi ska publicera på hemsidan

Postadress:
Sydöstra Götalands BF
I Jonasson, Södra Järnvägsgatan 30
568 30 Skillingaryd

Kontakt:
Tel: 037071409
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige