Hoppa till sidans innehåll

Nyheter i Idrottonline

07 OKT 2012 22:38
Detta riktar sig till alla i distriktet som arbetar med Idrottonline.
  • Skapad: 07 OKT 2012 22:38

Natten mellan tisdag och onsdag dvs 9-10/10 kommer Idrottonline att uppdateras. Bland annat kommer behörighetshanteringen att ändras så att inga behörigheter sätts via hemsidan utan allt sköts via medlemsregistret. En annan nyhet är att fönstret för att uppdatera flera personer samtidigt har blivit enklare och tydligare att jobba med. Man kommer även att kunna ge möjlighet att göra medlemsansökan via hemsidan och uppgifterna hamnar direkt in i medlemsregistret.

För att läsa mer om vilka uppdateringar som sker finns det en kort sammanställning på Idrottonlines klubbsida https://www1.idrottonline.se/ och där hittar ni också alla manualer som kommer att vara uppdaterade efter produktionssättningen med de nya funktionerna.

 

Vill ni i framtiden få meddelanden om vad som händer i Idrottonline så finns det möjlighet att prenumerera på deras nyhetsbrev. Det enda du behöver göra är att gå in på hemsidan https://www1.idrottonline.se/Nyheter/Nyhetsbrev/ och registrera din mailadress. Vill du sedan avsluta prenumerationen går det bra att göra på samma ställe.

Skribent: Linda Holt

 

Postadress:
Östra Svealands Bågskytteförbund
Linda Holt, Kolartorpsvägen 2
194 91 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: 0702409423
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige