Hoppa till sidans innehåll

Sommarpepp i Rättvik ska få folk att röra på sig

09 MAJ 2021 19:48
Stillasittandet bland barn, ungdomar och vuxna ökar och pandemin har ytterligare bidragit till den utvecklingen. I sommar vill Rättvik försöka ändra på det tillsammans med bygdens föreningar i projektet Sommarpepp som stöttas av Leksands Sparbank!
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2021 19:48

Att passa på att ta tillfället i akt till utveckling är något som Rättvik i Dalarnas län har anammat. BK Siljanspilen är en av de 50 föreningar som har visat intresse att ta ett krafttag mot det ökande stillasittandet som orsakats under pandemin. Rättvikarna är kända för sitt goda samarbete mellan föreningslivet och näringslivet och har många bra idéer som fångas upp av aktörer som Leksands Sparbank.
"Det har blivit väldigt bra respons från föreningarna att delta, och det är såklart fortfarande lite osäkert hur och vad man kommer att kunna göra på ett coronasäkert sätt, så vi behöver avvakta coronautvecklingen innan vi vet exakt hur aktiviteterna kommer att genomföras" säger Niclas Hagman, projektledare Leksands Sparbank.
Fokuset kommer inte bara att läggas på ungdomarna utan även de inom kategorin äldre, alla behöver stimuleras, det är inblandade aktörer överens om. Vilka aktiviteter som kommer att finnas tillgängliga och hur det kommer att gå till, får man veta om man håller koll på Leksand Sparbanks sida Sommarpepp som man hittar här!
Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige