Hoppa till sidans innehåll

En till godkänd tränare från RF-SISU's Grundutbildning för tränare i Distriktet

25 MAR 2021 13:08
Det är flera i Distriktet som har tagit tillfället i akt att utbilda sig digitalt under pandemin! Senast i raden är Dan Malmgren från den Beridna sektionen i Enköpings Bågskytteklubb!
  • Skapad: 25 MAR 2021 13:08

Att använda dessa tider till utbildning och utveckling är väl investerad tid, det innebär att man står redo när det börjar att vända. 

SISU Idrottsutbildarna har flera väldigt bra digitala utbildningar och en av dessa är deras Grundutbildning för tränare. Grundutbildningen ger en bra inblick i viktiga saker att tänka på i ditt ledarskap, i vilken roll och vilket sammanhang du befinner dig i, hur du på ett bra sätt möter och skapar goda träningsmiljöer för dina utövare. Grundutbildningen går även igenom vikten av en bred rörelserepertoar, fysiologi och träningslära som ger goda förutsättningar för dig när du ska planera och genomföra träningspass på ett bra och genomtänkt sätt. Den avslutas också med ett eget arbete.

Nu kan vi glädjande meddela att Dan Malmgren, Beriden bågskytt i Enköpings bågskytteklubb kan sålla sig till raden av godkända tränare från denna utbildning! Stort grattis Dan, bra jobbat.

Här hittar du utbildade tränare i vårt Distrikt!

Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige