Hoppa till sidans innehåll

Tävling i Norrtälje i helgen

28 JUN 2020 14:37
TL Kvalitet AB organiserade en tävling i Norrtälje i helgen. Den första "riktiga" tävlingen sedan Corona-pandemins utbrott och sedan de nya regeländringarna trädde i kraft.
  • Uppdaterad: 28 JUN 2020 14:37

Bild: cyroo.se: Isabel Ahrnborg (Junior)/Mavis, Roslagens BSK

Coronapandemin har lamslagit Sverige sedan i mars, vilket såklart också gjort att den ordinarie tävlingsverksamheten i princip har avstannat. I stället har några riktigt bra initiativ med tävlingar på distans inletts, där man tävlar på sin hemmabana och skickar in resultaten till Förbundet, SBF.

Det är fortfarande många, som pga pandemin och riskgrupper, väljer att inte resa i Sverige, av de fyrtiotvå verksamma Beridna bågskyttar i landet (SBF, 2019), kunde man återfinna tio på deltagarlistan i tävlingen Landskampen/Sweden Challenge på Viksholm i Norrtälje i helgen. En tävling som från början planerades att vara internationell, men som pga förklarliga skäl fick ändra inriktning. Dessa hade träffats för att mäta sina krafter i Torn (f.d Ungersk gren) och Raidbana (f.d Koreansk gren), den första tävlingen i verkliga livet sedan regeländringarna trädde i kraft i februari i år.

Distriktet representerades på plats av Isabel Ahrborg (Junior)/Mavis, Roslagens BSK,Tommy Hjortsberg/Ooker, Nordupplands BK och Richard Svensson/Tristan, BSK Sturarna och så här blev resultaten:

Juniorer:

  1. Daniel Håkans Strömberg/Freya, BS Kil
  2. Mimmi Fagrell/Love, Väst Sveriges Beridna Bågskyttar
  3. Isabel Ahrnborg/Mavis, Roslagens BSK

Resultat Juniorer Landskampen 2020

Seniorer:

  1. Jan Strömberg/Glöd, BS Kil
  2. Ann-Sofie Wredendahl/Ferrari, Järnvägens BF
  3. Jan Norell/Flash, Sveriges Beridna Bågskyttar

Landskampen Seniorer juni 2020

Efter två riktigt varma dagar slutade Isabel Ahrnborg (Junior) och Mavis på en bronsplats, Richard Svensson och Tristan på en femteplats och Tommy Hjortsberg och Ooker på en sjunde plats! För dig som vill titta på resultaten i detalj, gör du det som vanligt här.

Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige