Hoppa till sidans innehåll

Sverigecupen, Deltävling 1

25 MAJ 2020 10:13
Stor representation av Distrikt Norra Svealand i den första deltävlingen av tre i Sverigecupen, tävlingen i Beridet bågskytte som rids på distans och på allas hemmabanor!
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2020 10:13

I helgen avgjordes den första deltävlingen av tre i Sverigecupen, en tävling i Beridet bågskytte på distans för att hålla tävlandet igång trots Coronapandemin. Bland de sju deltagande klubbarna representerades distrikt Norra Svealand inte mindre än av fem klubbar genom den nya klubben Nordupplands BK, Roslagens BSK, Sigtuna BK, BK Siljanspilen och BSK Sturarna. (Övriga deltagande klubbar var Järnvägens BF och Väst Sveriges Beridna Bågskyttar). 

På pallen totalt hittar vi Richard Svensson och Tristan, BSK Sturarna på en silverplats och Mats Woxmark och Jeenial, BK Siljanspilen på en bronsplats bland seniorna, och bland juniorerna ett guld till Marcus Hjortsberg och Bad Like My Dad, Nordupplands BK samt ett brons till Isabel Ahrnborg, Roslagens BK. Stort grattis till era fina prestationer och ett varmt tack till alla som ställde upp på detta trevliga initiativ! Vi hoppas att fler klubbar och distrikt hakar på nästa gång. Här hittar ni resultatet i sin helhet!

Den andra deltävlingen avgörs 13-14 juli och den sista den 18-19 juli. För att delta i Sverigecupen måste du ha tävlingslicens, hör med din klubb hur du går till väga!

Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige