Hoppa till sidans innehåll

NSBF Beridet bågskytte

17 JAN 2020 20:49
Nytt år, nya möjligheter! 2020 blir ett utvecklingsår för vårt distrikt och vi på den Beridna sidan börjar med att efterlysa en representant från var och en av våra tretton klubbar som vill jobba med att implementera våra Beridna grenar!
  • Uppdaterad: 17 JAN 2020 20:49

Beridet bågskytte har varit en del av Förbundet sedan 2016, och vi är många i landet som jobbar kontinuerligt för att få till en tillväxt. Under 2020 kommer vårt distrikt att söka en representant i var och en av våra tretton klubbar som vill jobba med att implementera de Beridna grenarna i sin klubb!

Tanken är, att representanterna sedan kommer att ingå i en arbetsgrupp som jobbar med frågor som tillgänglighet för alla, organiserade träningstillfällen, banor, utbildning av ledare, domare med mera. Fadderförening blir BK Siljanspilen i Rättvik som har bedrivit Beriden verksamhet sedan starten 2016.

Är du redan verksam inom Beridet bågskytte, eller är nyfiken på och känner att du vill göra en insats för sporten? Kontakta undertecknad på mailen This is a mailto link

Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige