Hoppa till sidans innehåll

Första mötet med NSBF Beridet bågskyttes Utvecklingsgrupp!

12 JUN 2020 10:11
Den här veckan har vi haft vårt första möte med Utvecklingsgruppen för Beridet bågskytte i Norra Svealands Bågskytte Förbund! Vårt distrikt består av 14 föreningar och 6 av dem har Beriden verksamhet.
  • Uppdaterad: 12 JUN 2020 10:11

Hur upplevs Beridet bågskytte av nya utövare? Som en inkluderande och en lättillgänglig sport, eller som en sluten grupp som är svår att komma åt? Är det lätt eller svårt att hitta information? Vilka delar kan vi hjälpas åt med mellan föreningarna? Var och hur hittar man de verksamma klubbarna och kan man vara utövare även om man inte har egen häst? Det här är några av frågorna som Utvecklingsgruppen kom fram till att sätta tänderna i framöver i paritet till SBF's vision "Bågskytte för alla, överallt alltid", under detta första mötet, som gick av stapeln i appen Zoom i veckan. Många bra diskussioner blev det! 

De 6 föreningarna som har Beriden verksamhet i distriktet är representerade av alla med olika erfarenheter och vi kommer att ha möte ungefär en gång i månaden framöver. Föreningarna är:

  • Enköpings BK
  • Nordupplands bågskytteklubb
  • Roslagens BSK
  • Sigtuna BK
  • BK Siljanspilen
  • BSK Sturarna

Nu söker vi också med ljus och lykta efter fler Beridna bågskyttar som är nya eller gamla i sporten och som vill jobba med utveckling på just sin klubb inom vårt distrikt. Dina åsikter är viktiga för oss! Du når oss på This is a mailto link

Skribent: Ylwa Woxmark
E-post: Adressen Gömd

youtube

 

 

nya_kronor_logo_2014_gul_botten

 

099_europe_normal

wa1

 

SisuNorSmall_RGB

 

RF_logo

Postadress:
Norra Svealands BF
Magnus Grabski, Pimpstensvägen 50
752 67 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.grabski@gmail...

Se all info

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige