Hoppa till sidans innehåll

Senior-SM i Skurup - förlängd anmälningstid

03 OKT 2020 09:36
SM för elitklasserna kommer genomföras i Skurup 31/10-1/11.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2020 13:36

Inbjudan

Som ni alla veta har vi Covid-19 fortfarande att ta hänsyn till, och dess följder, såsom FHM:s rekommendationer och ordningslagen att följa. Skurups BK har tillsammans med Magnus Carlsson och Bo Palm från förbundsstyrelsen nu kommit fram till ett upplägg som är genomförbart, på ett Covid-säkert sätt, med ganska små anpassningar i vårt normala regelverk för SM, och tävling. De undantag som måste göras ex två skyttar per tavla, inga lagmatcher, ingen fullständig matchstege osv har beviljats dispens för i samtliga fall av Jessica Larsson, regelansvarig och förbundsstyrelsen ställer sig bakom dessa i samtliga fall.

Skurup har två hallar, båda kommer användas, vilket ger 100 skyttar per omgång maximalt. De olika skjutstilarna är uppdelade på olika omgångar, varför antalet skyttar är begränsade, per skjutstil, långbåge och instinctive är dock i samma omgång varför de har färre platser, men det bedöms ändå räcka. Oavsett vilket så gäller först till kvarn, ingen skytt kommer kunna skjuta i en annan omgång än övriga skyttar i samma skjutstil då allt avgörs i en följd. 
Endast Elitklasser kommer avgöras under detta SM. (Vilket Covid-19 troligen också tvingar Stockholm till för 2021 varför arrangör för Master och Veteran-SM söks för nämnda år.)
Publik kommer inte medges i lokalerna.
Angående Junior-SM så kommer också det att genomföras i Timrå 14-15 nov, men det kommer särskilt meddelande om det när de fått ok från polisen för sitt upplägg.

Allt med förbehåll att inte FHM och regering ändrar på dagens rekommendationer och regler till hinder för tänkt upplägg.
Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige