Hoppa till sidans innehåll
Foto: David Johansson

Christine uttagen till Tokyo!

08 JUL 2021 17:00
Och så kom äntligen beskedet vi väntat på så länge - Christine Bjerendal får åka på OS i Tokyo! Under torsdagseftermiddagen meddelade SOK att Christine får åka på sitt tredje OS.
  • Skapad: 08 JUL 2021 17:00

Vi kommer att försöka uppmärksamma både Christine och Zandra Reppe i samband med OS respektive Paralympics genom att ha en Bågskyttestudio som kommer sända live kl 11.00-11.30 på vår YouTube-kanal, självklart kommer sändningarna också att kunna ses i efterhand på vår YouTube-kanal.

Under v.29–30 är det dags för Christine att återigen försvara de blå/gula färgerna i OS i Tokyo. På plats finns såklart Christine, Förbundskapten Tomas Johansson och förbundsordförande Carina Olsson är också på plats i Tokyo och kommer att ge oss live-rapporter under spelets gång.

V.34–35 är det sedan dags för Zandra Reppe att ännu en gång representera Sverige i Paralympics. Bågskyttestudion kör samma koncept och på plats finns såklart Zandra Reppe och Förbundskapten Kaarina Saviluoto. Fler experter kommer finnas med på länk under dessa dagar. 

Formatet för sändningarna kommer vara ca 30 minuter och administreras av Johan Priklonsky och Jonas Hellsén. Vissa sändningar kommer fyllas ut med innehåll från egna reportage från föreningsbesök. Mer detaljerat program kommer komma på hemsidan

Skribent: Therese Lundqvist
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige