Hoppa till sidans innehåll

Bågskytte för alla överallt alltid - Cyberträffen Mjölby

25 APR 2020 13:42
På grund av Corona-pandemin har vi alla fått rätta in oss i ledet av riskminimering, så även vi bågskyttar, med en massa inställda tävlingar som följd. Men det är i kris bra idéer uppkommer, Cyberträffen! 43 av 97 deltagare är juniorer!
  • Uppdaterad: 25 APR 2020 13:42

Mjölby cyberträff är nu avslutad! Vi vill tacka alla skyttar som deltog i denna historiska tävling. Resultatmässigt så märks det att vi inte tävlat nu på ett tag och att detta var första tävlingen på utomhussäsongen.

Vi vill som arrangörer gratulera vinnarna i alla klasser . Vi vill också passa på att nämna några skyttar lite extra.
Jakob Mosen, Trelleborg lyckas som junior vinna HRE på mycket fina 641 p. före en annan junior, David Fredriksson, Mjölby (613p.)
Compound 16 vinner Simon Mosen,Trelleborg på fina 637. På HCE vinns av Tobias Hellström, Trelleborg 685p. Yngve Malmström vinner HLE på 586.
På damsidan så vinner Elin Kättström, Linköping med  582. På compound sidan lyckas Annelie Andersson, Vetlanda knipa segern. I barebow klassen var det tufft med 3 skyttar inom 17 p där Maria Dahlén kommer ut som etta. Alla 3 damer med bättre resultat än bästa skytt i herrklassen. Bra jobbat!

Tekniken strulade lite för oss i starten. Vi har samlat ihop en liten lista av erfarenheter som behöver slipas på.

Till sist vill vi tacka er skyttar för att nu gemensamt bidragit genom startavgiften till 5000kr som går oavkortat till att täcka de förluster arrangörerna as vårens SM haft pga inställda mästerskap.

Vi hoppas att övriga klubbar nu tar upp stafettpinnen och arrangerar ytterligare webbaserade tävlingar !!

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

nyfiken

World Archery

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

 B&P Logo

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt