Hoppa till sidans innehåll

Corona - Nytt beslut

12 MAR 2020 17:12
Förbundsstyrelsen samlades till ett nytt möte kl 16:30 idag och tog där ett enigt beslut att ställa in både JSM i Timrå och SM i Skurup
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 17:12

Skälet till det ändrade beslutet, som var lika enigt idag som det förra beslutet var igår, är den nya information och kunskap som erhållits för risker med smittspridningen, oavsett mängd närvarande personer.

Vi tar vårt ansvar genom att ställa in JSM i Timrå som skulle arrangerats redan denna helg, 14-15 mars och SM i Skurup 28-29 mars, tillika även Allsvenska finalen den 27 mars. Beslutet är protokollerat och omedelbart justerat.

Vi ber om ursäkt för de extra problem detta beslut medför för er bågskyttar, ledare och anhöriga men hoppas på er förståelse. Anmälda skyttar kommer få sin anmälningsavgift tillbaka, men det kommer ske i kontrollerade former, så inte arrangörernas likvidet riskeras i samverkan med SBF. Arrangörerna kommer sedan i samråd med SBF(genom GS) få hjälp att lösa övriga ekonomiska angelägenheter till minsta skada för alla.

I övrigt kan rapporteras att respektive svensk idrottsorganisation har själv att bestämma sina åtgärder med anledning av Corona-viruset, utöver de laglbundna delarna. Agera efter sunt förnuft. 

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

nyfiken

World Archery

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

 B&P Logo

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt