Hoppa till sidans innehåll

Sportchef avgår

12 DEC 2017 12:43
Gullimar Åkerlund avgår som sportchef och ersätts tillsvidare av GS Cenneth Åhlund
  • Skapad: 12 DEC 2017 12:43

Arbetsutskottet(AU) meddelar att Gullimar avsagt sig vidare engagemang som sportchef. Han kvarstår dock som förbundstränare samt förbundskapten för Para-laget. Bägge de kvarstående uppgifterna, tillsammans med de kansliuppgifter som ligger på Gullimar, så bedömer Gullimar att arbetsuppgifterna räcker. Framförallt med tanke på "Den Gyllene Tråden" som skall implementeras med början 2018. I den arbetsuppgiften ligger en hel del arbeten för bl a förbundstränaren. 

AU, Magnus Carlsson, Jessica Larsson och Bo Palm har under ett antal dagar haft en hel del kontakter, såväl via mail som telefonledes, för att lösa de problem som uppstår när en sportchef, med Gullimars kompetens, väljer att sluta.
Resultatet av våra möten har blivit att det tillsätts en tf sportchef och det blir Cenneth Åhlund. Cenneths arbete blir att leda sportkommitténs arbete under verksamhetsåret 2018. Samtidigt skall det arbetas fram en ny arbetsbeskrivning för den sportchef som tas fram efter 2018.
Annonseringen efter en ny sportchef skall/bör presenteras senast på tränarkonferensen september 2018. 
Avslutningsvis vill vi tacka Gullimar för hans engagemang i sportkommittén. Engagemanget vet vi kommer att fortsätta då Gullimar kommer att kvarstå i sportkommittém men nu i en delvis ny skrud. Förbundskapten för Para-laget.
Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige