Hoppa till sidans innehåll

Laget till tavel-VM klart - nästan

20 MAJ 2019 12:20
Mellan den 8-16 juni avgörs Tavel-VM i Hertogenbosch i Nederländerna. Försäsongen har varit ganska kort med intensivt tävlande.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2019 12:20

Just nu är landslaget på uppdrag i Turkiet och skjuter världscupen i Antalya. Laget är i stort sett klart förutom damer recurv, där kommande veckas insatser kommer vägas in.

På compsidan är följande uttagna: Joakim Limås, Linus Strömberg, båda Trelleborg, Hampus Borgström, Helsingborg, Sofie Stålkrantz, Huskvarna och seniordebuterande Caroline Käck, Hallsberg. Herrlag och mixlag är anmält.

På recurvesidan kommer Jonathan Andersson, Stenbro och debuterande Kaj Sjöberg, Alingsås att representera herrarna  Jonas Andersson, Trelleborg, har tyvärr tackat nej trots fina resultat de senaste tävlingarna på hemmaplan. När det gäller damerna krigar just nu fyra damer om tre platser. Det kommer bli klart under kommande vecka vilka som ingår. Vi har anmält ett damlag och mixlag. Ledare är som tidigare Ingrid Olofsson och Tomas Johansson med förstärkning denna gång av Sportchef och förbundsläkare Conny Wallon.

Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige