Hoppa till sidans innehåll

Inför EJC 2

07 MAJ 2015 10:15
Här kommer lite information från Sportkommitténs junioransvarig, Rolf Rönnlund.
  • Skapad: 07 MAJ 2015 10:15

EJC 2 i Italien

 

Till EJC2 har vi tagit fram följande riktpoäng. Riktpoängen innebär inte en poäng nivå att slå i första hand, fast vi ser hemskt gärna att du gör det. Utan det är ett mål som du ska sikta på och sträva emot.

 

Hur gör vi då en uttagning? Vi tittar på den poängnivå som du har. Vi ser på den utveckling som du gjort och har. Hur ett uppdrag skulle passa in i din utveckling som skytt. Kortfattat gör vi ett helhets bedömande där poängen är en del, men inte allt. Vi tar ut det lag som kommer att åka och representera Sverige i Italien. 

 

Det som vi tittar på är bland annat resultaten som du presterar i sommar. Du som är intresserad skickar in ditt resultat tillsammans med en kommentar till mig. Rapporterar du inte in resultatet kommer vi tolka det som att du inte är intresserad att delta på EJC 2.  Vilka ser vi som ska kontakta oss om att de är intresserade att åka? De skyttar som är intresserade att åka och representera Sverige i Italien.

Du väljer själv hur du kontaktar mig, Rolf Rönnlund, SMS, email eller Facebook. Det är ingen idé att skicka till någon annan i förbundsstyrelsen eller kansliet för då riskerar det att det inte når mig.

 

Vilka resultat är intressant?

Alla utomhus resultat skjutna i år. 70m, 60m eller 50m kopplat mot din klass.

Det måste vara en SBF eller SDF sanktionerad tävling.

Endast 720 tävlingar är intressant.

 

Vi har fått synpunkter på poängnivåerna att en del är låga och andra jättehöga. Poängen kommer från 2014 EJC2 och är 8 placeringen. Det är mot den placeringen som vi tycker att ni ska strävat. Bara för att man passerar riktvärdena så innebär det inte att man är klar att åka. Vi väger in, som jag beskrev tidigare, fler saker än just poäng och vi kommer att ta ut laget som åker.

 

 

Riktpoäng

Recurve Junior Men 649p

Recurve Junior Women 615p

Recurve Cadet Men 655p

Recurve Cadet Women 638p

Compound Junior Men 678p

Compound Junior Women 657p

Compound Cadet Men 675p

Compound Cadet Women 656p

 

 

Lycka till och skjut höga poäng

 

 

Rolf Rönnlund

Email This is a mailto link

Mobil +46 (0)70-180 27 21

Skribent: Rolf Rönnlund

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige