Hoppa till sidans innehåll

Andreas avgår som FK skogen

25 APR 2019 13:21
Vi måste tyvärr meddela att vår populära och duktiga förbundskapten för skogslandslagen, Andreas Persson, har avsagt sig vidare uppdrag.
  • Uppdaterad: 25 APR 2019 13:21

Jag tycker förstås det är riktigt tråkigt att Andreas har fattat beslutet att lämna som kapten för skogslandslagen. Det är inte vad jag önskat vare sig som Andreas vapendragare, inte heller som sportchef. Han är en ledare som lyfter oss alla! Det kommer skapa ett stort tomrum. Sedan är det förstås rätt prioriterat i livet att alltid välja familjen först. Tack Andreas för att jag fick följa med dig under de här åren och för den insats du gjort. Du är en stor del i de medaljer vi tagit men också över den goa stämning som funnits i både 3D och fältlagen!

Nu måste ju bågskyttelivet gå vidare trots allt. Vi har ju ett VM i Kanada i början på september och ett EM i Slovenien framför oss i slutet av september. Jag håller på att titta på olika lösningar för att hitta ytterligare en coach (ev kapten). Men det är ju en resa också fram tills VM och EM, med uttagningen till truppen. 

Till att börja med så tar jag nu tills vidare ansvaret för att bevaka hur ni presterar på tävling och träning. Rent allmänt gäller det att tävla mycket och helst vinna mycket men motsåndet vid tävlingarna är också viktigt för er att hålla koll på. Ju starkare startfält, läs svenska konkurrenter, desto mer tyngd i höga placeringar. 

Väl mött!
Conny Wallon Sportchef

Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige