Hoppa till sidans innehåll

World Cup i Antalya

18 APR 2019 20:21
Laget är uttaget
  • Skapad: 18 APR 2019 20:21

Nu är det klart vilka som skall representera Sverige vid World Cup i Antalya 20-26 maj. Vi kommer åka med ett delvis förändrat lag jämfört med European Grand Prix i Bukarest, där compoundherrarna framgångsrikt sköt till oss både lagbrons, individuellt brons genom Hampus och en "quotaplats" genom Linus till European Games senare i sommar. Ännu osäkert om vi kommer få nyttja de platser vi erhållit då det avgörs av SOK i slutändan.
Vi hoppas förstås på ytterligare framgångar i Turkiet fast motståndet kommer vara lite tuffare. Det kommer vara en bra genomkörare inför VM i Holland som ligger bara några veckor senare.

Laget består av recurve: Christine Bjerendal, Elin Kättström, Erika Jangnäs, Karin Larsson-Brolund, Ludwig Flink samt seniordebuterande Jacob Mosèn. Uttagna till complaget är Sofie Stålkrantz, Hampus Borgström, Linus Strömberg, Joakim Limås samt på egenfinansiering Morgan Lundin. Laget coachas som tidigare av Ingrid Olofsson och Tomas Johansson. Vi önskar lycka till och… vi gillar medaljer!

 

Sportchefen

Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige