Hoppa till sidans innehåll

Ursäkta röran...

14 OKT 2019 22:32
Vi bygger om! Som ni säkert märkt så bygger vi om lite på hemsidan för att försöka göra den lite mera lättnavigerad och logisk.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2019 22:32

I ett försök att göra hemsidan lite lättare att navigera och dessutom ge ett mer städat intryck så har jag och Cenneth idag möblerat om lite på sidan.

Vi har gjort följande:
Samlat ihop innehållet på hemsidan utifrån de rubrikerna som ni nu ser i menyn här ovanför. Det är Nyheter, Bågskytteförbundet, Föreningar och Distrikt, Tävling, Ungdom, Utbildning, Dokument och Beridet Bågskytte.

På första sidan har vi givit Facebook ett större område eftersom mycket av den snabba rapporteringen direkt från tävlingar just nu oftast sker över facebook. Utöver Facebook så återfinns också alla våra nyhetsflöden längre ner på sidan.

Nyheter - Här hittar vi snabbt till våra olika nyhetsflöden

Bågskytteförbundet - Här finner vi information om förbundet, styrelsen och våra styrande dokument.

Föreningar och Distrikt - Denna meny ger oss snabb access till kontaktuppgifter för föreningar och distrikt, information om idrottslyftet, försäkringsinformation, Webb-shopen samt hur du går till väga för att bilda ny klubb.

Tävling - Här har vi försökt att samla allt som har med tävling att göra så som resultatdatabasen, tävlingskalendern, licenser, domare samt regler och stadgar. Saknar ni menyn för Elit? Den återfinns under Tävling.

Ungdom - Här kan ungdomarna hitta information om NUM, gymnasiestudier, Yngre Juniortrofén och Bästa klubb på JSM.

Utbildning - Här finns allt samlat kring utbildning. Det finns en del städjobb kvar att göra här, men Rom byggdes inte på en dag som ni bestämt vet. 

Dokument - Här har vi försökt samla alla typer av dokument, allt från bästalistor till protokoll och skjutkort. Policys, regler och stadgar återfinns även här.

Beridet Bågskytte - Här är en egen meny för att samla allt som berör Beridet bågskytte.

 

Saknar du något?

När man städar och möblerar om är det lätt att saker och ting försvinner i röran. Saknar du något så skicka gärna ett mejl till mig så ska jag se om jag kan leta på det igen. / Emil Arnesson

Skribent: Emil Arnesson
Epost: Adressen Gömd

nyfiken

World Archery

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info

 B&P Logo

 Idrottslyftet 

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt