Hoppa till sidans innehåll

Bågskytte för alla överallt alltid - Vill du vara med och utveckla svenskt bågskytte?

12 AUG 2019 12:50
Svenska Bågskytteförbundet (SBF) söker Förenings- och utvecklingskonsulent SBF söker, för ett tvåårsprojekt, en förenings- och utvecklingskonsulent. Ett stimulerande jobb för dig som gillar utveckling
  • Skapad: 12 AUG 2019 12:50

Ansvarsområden

Du kommer, i nära samarbete med distrikt, förbund och Generalsekreteraren (GS), arbeta för att uppnå SBF:s övergripande målsättningar. Viktigast blir att bearbeta ”marknaden” för nya bågskytteföreningar/sektioner samt att, tillsammans med GS och förbundsstyrelsen, ta initiativ till regionala utvecklingsinsatser utifrån identifierade behov. Som konsulent samordnar och driver du samarbetet med SISU Idrottsutbildarna, distriktsidrottsförbunden och kommunerna för att föreningarnas utveckling ska bli så stark som möjligt. 

Dina egenskaper

Du trivs bäst i ett yrke där du knyter kontakter, träffar människor, utvecklar och förnyar verksamheten. Du är en driven och självgående person. Du är duktig på att prioritera och planera dina arbetsuppgifter för att nå uppsatta mål med hög effektivitet och i högt tempo och du är van att ta eget ansvar för arbetsuppgifterna. Som person är du också positiv, öppen, nyfiken och respektfull mot andras idéer och tankar. Du ser detta som en naturlig del i din karriär som verksam inom svensk idrott.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet från föreningsdriven idrottsverksamhet, gärna flera idrotter, och stort intresse för att åstadkomma förändring, bågskyttet kan vi lära dig, det kan vi
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Goda kunskaper i verbal och skriftlig kommunikation.

Meriterande:

  • Högskoleutbildning eller annan relevant idrottsutbildning
  • Arbetat som anställd eller förtroendevald inom en ideell organisation ex som konsulent.
  • Att ha arbetat tillsammans med samt rapporterat till en styrelse.
  • Brett nätverk inom idrottsvärlden.
  • Kunskap om kommunala och/eller politiska strukturer.
  • Erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och sociala medier

Om tjänsten
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 2021-07-31 med start snarast möjligt. Anställningsgraden är 100 %.  Du kommer att verka i hela Sverige. Placeringsort för tjänsten kan anpassas efter sökande men närhet till Stockholm väger tungt. Du har stor frihet när det gäller att förlägga din arbetstid, men det innebär mycket kvällar, övernattningar och helger.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Cenneth Åhlund, GS, på telefonnummer 0708–103133(dagtid mån-fre) eller mail This is a mailto link. Välkommen att maila in din ansökan senast den 25 augusti 2019 till ovan, märk ansökan med ”Förenings- och utvecklingskonsulent”. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.
För mer information om Svenska Bågskytteförbundet se www.bagskytte.se .  

Svensk Bågskytte är en av de mest växande idrotterna de senaste åren. Svenskt bågskytte består av idrotterna Bågskytte, olympiskt, inomhus, fält och 3D samt Beridet bågskytte har 10 000 medlemmar organiserade i cirka 150 föreningar i 11 distrikt som utgör Svenska Bågskytteförbundet. Bågskytte är en livslång idrott med goda förutsättningar för tillväxt i hela Sverige. Vår vision är en Bågskytte för alla, överallt, alltid.

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

 

nyfiken

World Archery

 B&P Logo

 Idrottslyftet 

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info