Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte med konferens

03 APR 2019 11:22
Årsmöteshandlingar i pappersformat kommer INTE finnas på plats i Skövde. Önskar man pappersversion skrivs den ut innan avfärd hemifrån. I övrigt hänvisas till dokumenten online.
  • Uppdaterad: 04 APR 2019 00:00

OBS anmälningar efter kl 13:55 den 22 mars hänvisas boendet till Quality Hotell Prisma i Skövde 0500-488000, hotellet fakturerar sedan rummen på SBF, men bokningen gör ni själva. Först till kvarn där också.

Det är alltså ett förändrat upplägg på årets årsmöte och anslutande konferens. Vi får dessutom RF:s ordförande Björn Eriksson på besök under årsmötet.

Konferensen, som startar direkt efter avslutat årsmöte, kommer arrangeras i "Open space" eller rättare i "speed dating" -format. Ni kommer alltså få ta del av alla kommittéer och inte enbart en sådan. Ta chansen att påverka våra kommittéer, och därmed förbundsstyrelsen och kansli, i deras framtida arbete. 

Lämpliga representanter från föreningen är den/de som kan spänna över fler än just ett område.

Deltagandet kan finansieras via Idrottsmedel/lyft, söks i efterhand men senast 31 maj, även för reskostnad, på billigaste sätt, sök samåkning med dina grannar eller på vägen mot Skövde.

SM-arrangörskonferensen(i den form den tidigare är genomförts) kommer inte ske vid denna konferens, däremot kommer med all sannolikhet en "SM-arrangörskommitté" bildas, och därför har vi lagt in en sådan kommitté i programmet.

Läs mer här

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

 

nyfiken

World Archery

 B&P Logo

 Idrottslyftet 

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info