Hoppa till sidans innehåll

Effektivare styrelsearbete mm

29 APR 2019 00:00
Efter ett längre utredningsarbete, både inom och utanför styrelsen, har densamma nu bestämt en ändrad inriktning i arbetssättet, både inom styrelsen, med anställda och med resurser utanför dessa två grupperingar.
  • Uppdaterad: 26 APR 2019 14:30

Styrelsen har under några år försökt bredda arbetet inom svenskt bågskytte genom kommittéarbete. Det har fungerat bra från gång till annan. Vissa arbetsuppgifter, ämnen osv lämpar sig bra för en fast kommitté, andra mindre bra. Därför tog styrelsen beslut på möte den 22 april att gå vidare med ett nytt upplägg, där vissa kommittéer läggs ner till förmån för att istället tas upp som projekt eller uppdrag.

Läs mer här
Vi vill härmed tacka alla som ingått i en kommitté som nu inte längre finns som kommitté som sådan. DOCK är de områden respektive kommitté arbetat och ansvarat för på inget vis nedlagda. Arbetet kommer drivas i projektform eller som rena uppdrag och vi hoppas att ni alla kan tänka er att fortsätta arbete för att utveckla svensk bågskytte, men i den nya formen. Tanken är att det ska bli effektivare, snabbare handling och mer precist. Uppdrag ges och rapportering sker från respektive via generalsekreterare, till och från styrelsen. 
 

Det kommittéer som kommer kvarstå är Sport-, Framtids- och Regelkommittéerna som rapporterar direkt till styrelsen samt Utbildnings- och Tävlingskommittén som rapporterar till generalsekreterare.

Vi vill härmed tacka för insatsen och vi hoppas att ni som ingår i kommittéerna som kvarstår vill fortsätta och att ni övriga vill utveckla vår sport i annan form, vilket kan ske i form av förfrågan om att exempelvis ingå i ett projekt, driva ett projekt, vara ansvarig för visst uppdrag etc.

Bengt Idéhn
Sofie Johansson
Marie Hallkvist
Börje Jonsson
Per Bengtsson
Magnus Grabski
Kurt Lundgren
Sofia Höölas Borén
Zara Martén
Johan Priklonsky
Simon Grip-Hestner
Susanne Lundgren
Anders Augustsson
Katarina Bolander
Harri Forsberg
Rikard Dylander
Gittan Sundbaum
Ulrika Bengtson
Anders Malm
Emil Eriksson
Jan Strömberg
Camilla Linderberg
Tony Lindeberg
Rickard Dylander 
Helena Vestin

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

 

nyfiken

World Archery

 B&P Logo

 Idrottslyftet 

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info