Hoppa till sidans innehåll

3D-EM avslutat

2018-09-23 18:41
Göteborgsklubbarna har genomfört ett mycket bra EM med mycket bra resultat även för det svenska laget, två guld, Damlaget och Fredrik Lundmark samt Lina Björklund tog hem ett brons. På VM för en vecka sedan blev Fredriks och Linas skörd den omvända.
  • Uppdaterad: 2018-09-23 18:41

EM-finalerna kan ses här(vi ber om ursäkt för ljudet på de inledande två målen i damernas lagtävling, teknikerna hann inte riktigt med inledningsvis). Lysande kommentatorer var regerande världsmästarinnan Jessica Lindblom och fd världsmästaren Martin Ottosson, tyngre kommentatorer har sällan hörts. Tack!

De svenska landslagstjejerna, Anneli, Anna och Julia, som utan tvekan och med ingen varsel alls, ställde upp som medaljbärare när antalet frivilliga inte räckte, under fem timmar i alla sorters väder, liksom vårt kamerateam Annie och Erik, vilka stålpersoner! 

Backar vi sedan bakåt ska vi tacka många personer, omöjligt nämna alla. Ianseo-gänget, det italienska med Ardingo, Andrea och Marco, men också våra svenska frivilliga, Arent, Fredrik, Christoffer, Hannes, Ken och Simon är några.

Maten och logi och transport, otroligt bra fixat, och undertecknad har sett några mästerskap genom åren. Här får Ingalill och Bo ta med sig äran till de andra, bla alla förare, catering och bussbolag.

Banläggarna som tillsammans med domarna har slitit hela veckan med att bygga fantastiska banor, här skulle man kunna namndroppa många namn, men Bengt, Roger, Bo och Mats får tacka sina grymma banbyggare på egen hand. Vi andra tackar er som helhet, alla berömmer banorna. Och vi förstår alla hur mycket tanke och arbete som ligger bakom, vila nu upp er, vi kommer gärna tillbaka. 

Till staden Göteborg, Bohus fästning, Scandic och andra sponsorer, med flera, vill vi också framföra vårt tacka, ni gör bågskyttet starkt

Jag erkänner omgående att jag glömt nämna massor av personer som borde ha nämnts men ni får hjälpa till och tacka dem själva när ni träffar dem eller via ex Facebook.

Filmer och foton finns på Facebook i massor, tacka alla, Peter med kollegor ex här eller här

Resultaten mm finns som vanligt där alla viktiga resultat och bågskyttar finns

Skribent: Cenneth Åhlund
Epost: This is a mailto link

 

nyfiken

 

 World Archery

 

www.juniorlandslaget.seSport Campus Sweden

 Idrottslyftet 

Städa Sverige

Städa Sverige

 

 Föräldratelefonen  Ianseo tävling

 

 

yt

HUVUDSPONSORER


Bågar & Pilar

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: 060-57 01 30, +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info