Hoppa till sidans innehåll

Läger i Nora

04 OKT 2016 09:10
Alla skyttar och ledare hoppas jag kommer till detta läger. Med mycket god mat, mycket fys och ett tusental pilar att skjuta… Frisk luft kan förekomma, så kläder efter väder är bra.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2016 09:32

Jag har nu varit en del av Svealandgruppen i ca 8 år, varav de 6 sista åren som ansvarig för gruppen, vi har digitaliserat gruppen via sociala medier samt träningsdagbok. Vår grupp har haft stora framgångar på JSM genom åren. Vi har tagit in skyttar utanför vårt upptagningsområde, då dessa saknat en landsdelsgrupp och även ledare utanför vårt område har varit med i vår grupp. Vi har jobbat med att sätta upp mål, jobbat med att försöka få förståelse för vad viktigt det är att dokumentera sin träning, och vi har fokuserat på fysiken och kosten. Vi har instiftad ett pris till årets skytt, som får årets första läger utan kostnad och mycket mera genom åren.

Vårt träningsläger i Nora blir mitt sista som ansvarig ledare för Svealandsgruppen. 2016 blir mitt sista år. Har varit roligt under dessa år följa er alla och se er går från en osäker skytt i vår grupp till att för några av er vinna SM och andra gått hela vägen till Juniorlandslaget och medaljer även där. Har också haft förmånen att jobba med underbara ledare, ingen nämnd ingen glömd. Tack för ert förtroende under dessa år men nu får någon annan ta över, den frågan har Svenska Bågskytteförbundet att lösa. Men först ska vi klara av vårt sista träningsläger i Nora tillsammans. Hoppas alla kommer!

Kramar Nettis

 

 

Skribent: Agneta Sundvall
Epost: Adressen Gömd

Bågskytten

Stöd landslaget

Stöd landslagsverksamheten genom att sätta in 300:-

Prenumerationsavgiften betalas till Plus Giro: 37 90 05 – 2.

 

nyfiken

World Archery

 B&P Logo

 Idrottslyftet 

 Städa Sverige

  Ianseo tävlingyt

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: 060570130, +46708103133
E-post: This is a mailto link

Se all info